• Betalen in termijnen
  • Examengerichte rijlessen
  • Hoog slagingspercentage
start-driving

★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Kennisbank

Externe controle auto

In deze video laten we zien hoe je de voertuig kunt controleren. Van de banden en lichten, tot onder de motorkap, kentekenplaten en ruitenwissers. Hoe meet je of de auto genoeg motorolie heeft? Wat is de minimale profieldiepte van de banden? Waar dient de koelvloeistof voor? Dit zijn een paar van de vragen waarop antwoord wordt gegeven in deze video. 

Kruispunten

Verkeersborden, verkeerslichten, verkeerstekens en verkeersregels. Herkennen van een kruispunt, een kruispunt beoordelen (gelijkwardige kruispunt, geregeld kruispunt) en voorbereidingen treffen. Dit zijn allemaal de onderdelen die aan bod komen in dit filmpje.

Invoegen en uitvoegen snelweg

Waar moet je op letten? Wat zijn de belangrijke punten tijdens het in- en uitvoegen? In dit filmpje leggen we uit hoe je op een veilige manier kunt invoegen en uitvoegen op een snelweg. 

Achteruit file parkeren

Wat zijn de belangrijke punten waar je op moet letten wanneer je achteruit file gaat parkeren? Hoe kan je dit het beste doen op een veilige manier? Bekijk snel ons filmpje voor antwoorden!

Vooruit file parkeren

Ons filmpje geeft antwoord op de vraag welke belangrijke punten je in acht moet nemen en hoe je veilig voorwaarts kan fileparkeren.

Achteruit in een vak parkeren

In deze video leggen we uit en laten we zien hoe je veilig achteruit in een vak moet parkeren. 

Vooruit in een vak parkeren

Vooruit parkeren in een parkeervak is één van de bijzondere verrichtingen die vaak voorkomt tijdens het afrijden. Maar hoe moet je het op een juiste en veilige manier doen? Bekijk dit filmpje waarbij we laten zien hoe je voorwaarts in een parkeervak moet parkeren.

Keren door middel van bocht achteruit

Omkeren door een in een bocht achteruit te rijden? Dit lijkt nogal een lastige bijzondere verrichting, maar wij laten je aan de hand van dit filmpje zien dat het eigenlijk makkelijker is dan het klinkt. Bekijk de video snel en kijk hoe het veilig moet.

Recht achteruit rijden

Recht achteruit rijden lijkt en klinkt heel makkelijk, maar is soms toch wel wat lastiger. Hoe kun je op een veilige manier recht achteruit rijden? Wat zijn de handelingen die je moet doen? Alle belangrijke punten worden behandeld in dit filmpje.

Keren door middel van steken

Keren door middel van steken is ook een belangrijke bijzondere verrichting die je goed onder de knie moet krijgen. We laten je zien in dit filmpje hoe het moet en leggen je ook uit wat de belangrijke punten zijn waar je op moet letten tijdens het uitvoeren van de manouvre.

Ervaren en erkend!

Met meer dan 8 jaar ervaring als rijschool in Den Bosch en omgeving weten wij precies hoe we jou kunnen helpen.

Examengericht

Wij weten waar de examenroutes van het CBR zijn uitgestippeld en kunnen je dus examengericht begeleiden!

Flexibele lestijden

Bij Rijschool Start Driving heb je de mogelijkheid om te lessen in de ochtend, middag, avond en zelfs in het weekend!

Erkende Rijschool Start Driving met kwaliteit

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren en waarborgen, willen wij er altijd zijn voor onze leerlingen. Wanneer jij behoefte hebt aan vragen, of twijfels hebt, schroom dan alsjeblieft niet om contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar om jou de meest persoonlijke begeleiding te kunnen leveren. En dat kunnen we alleen realiseren door open en transparant met jou te zijn!

Samen zullen we kijken naar de best mogelijke opties en mogelijkheden om jou zo snel mogelijk letterlijk en figuurlijk op weg te krijgen. Bij Rijschool Start Driving ben je al voor je het weet onderweg én op de weg met jouw rijbewijs!

Zullen we je terugbellen?

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op!

google

Reviews

Benieuwd naar wat onze leerlingen over ons zeggen? Lees dan hieronder de ervaringen!

r-icon

Rafi Ayaou

★★★★★

Mijn rijinstructeur was professioneel en gaf prioriteit aan mijn groei. Zonder twijfel verdienen ze van mij een vijf sterren beoordeling!

n-icon

Nadine van der Kruit

★★★★★

De rijinstructeurs van Start Driving geven je duidelijke en eerlijke feedback, waardoor je gemakkelijk kunt bepalen welke punten verbetering behoeven. Ik heb genoten van mijn lessen bij deze school; ze verdienen zonder twijfel het maximale aantal sterren!

f-icon

Feyza Okuyan

★★★★★

Ik ben blij dat er vrouwelijke instructeurs beschikbaar waren voor de rijlessen. Ze zijn goed opgeleid en begrijpen hoe ze snel een goede relatie met leerlingen kunnen opbouwen. Ik ben uiterst tevreden over de hulp die zij mij geboden hebben.

g-icon

G. Plasmans

★★★★★

Zoek je goede rijlessen in de omgeving van Den Bosch, dan is Start Driving jouw bestemming. Wij bieden kwaliteitsinstructie met onze topinstructeurs die zorgen voor een onvergetelijke leerervaring!

h-icon

Hengelman

★★★★★

Na het uitproberen van rijlessen bij meerdere scholen was het voor mij duidelijk dat ik bij hem wilde leren; de vriendelijke en ervaren instructeur zorgde voor mijn beslissing.

d-icon

D. Straub

★★★★★

Als je een rijschool zoekt, dan is dit de rijschool! Ik heb niet alleen veel geleerd maar elke les was spannend dankzij mijn instructeur Ibo. Een echte aanrader, beste ervaring ooit!

5/5 - (214 stemmen)
Call Now Button