• Betalen in termijnen
 • Examengerichte rijlessen
 • Hoog slagingspercentage
start-driving

★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Over ons

Over ons startdriving Den Bosch

Wat onderscheidt Rijschool Start Driving van de rest?

De regio Den Bosch loopt over van de rijscholen, maar rijschool Start Driving onderscheidt zich van de rest! Wat maakt onze rijschool zo bijzonder?

 • Je zult zien dat je na je rij ­examen iets makkelijker in je auto stapt en met meer zelfvertrouwen achter het stuur zit.
 • Onze rijinstructeurs van Rijschool Start Driving vinden het belangrijk dat je iedere rijles iets leert en dat je met plezier in de auto rijdt.
 • Bij Rijschool Start Driving rijdt je verschillende routes die je ook op je examen kan verwachten.
 • Afwisseling in de lessen bevordert uiteindelijk je rijvaardigheid.
 • Soms mag je ook zelf het ïnitiatief nemen om een eigen route te bepalen.

Met meer dan 8 jaar ervaring in de regio Den Bosch, zijn we er trots op rijlessen aan te bieden die je voorzien van alle kennis en middelen die nodig zijn om te slagen voor je examen. Ons record succespercentage spreekt boekdelen over onze inzet om jou te helpen je doelen te bereiken! Dus wacht niet langer – onderneem nu actie en ga met ons mee op deze spannende reis!

Ervaren en erkend!

Met meer dan 8 jaar ervaring als rijschool in Den Bosch en omgeving weten wij precies hoe we jou kunnen helpen.

Examengericht

Wij weten waar de examenroutes van het CBR zijn uitgestippeld en kunnen je dus examengericht begeleiden!

Flexibele lestijden

Bij Start Driving heb je de mogelijkheid om te lessen in de ochtend, middag, avond en zelfs in het weekend!

Erkende rijschool in Den Bosch

Bij onze rijschool staat veiligheid altijd voorop. Daarom zorgen we ervoor dat we volledig voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving, terwijl we de lessen afstemmen op jouw unieke behoeften. We weten dat leren rijden een ontmoedigende taak kan zijn, dus we hebben een uitzonderlijk team van instructeurs die toegewijd zijn aan het maken van op maat gemaakte lesplannen op basis van jouw eigen tempo – het gaat er allemaal om je te helpen met gemak achter het stuur te kruipen! En wees niet bang, er wordt niet gehaast: vertrouwen staat voorop.

 • Hoog slagingspercentage
 • CBR erkende rijschool
 • 8 jaar ervaring
 • Nieuwe lesauto’s

Onze rijinstructeurs zijn uiterst professioneel en beschikken over jarenlange ervaring en kennis om te garanderen dat je voldoende bent voorbereid op je praktijkexamen. Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen? Neem dan contact op – ons team is meer dan blij om al je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat aan al je wensen wordt voldaan!

Examengerichte rijlessen Den Bosch
Examengerichte rijlessen Den Bosch

Examen gerichte rijlessen

Onze manier van lesgeven is erop gericht je te helpen snel en efficiënt te slagen voor je praktijkexamen. Wij begrijpen welke concepten prioriteit moeten krijgen voor het CBR-examen en hoe we onze leerlingen het beste kunnen voorbereiden op succes tijdens het examenproces. Dankzij onze expertise weten we precies op welke trajecten de nadruk zal liggen tijdens het assessment – dus daar stoppen we extra uren oefen rijden in! Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat je sneller dan ooit tevoren uitblinkt.

 • Flexibel: Rijles in de middag, avond of weekend
 • Eerlijk advies
 • Betaal nooit teveel! Niet gereden rijlessen krijg je retour
 • Vriendelijke & geduldige instructeurs

Onze rijinstructeurs zijn zowel vriendelijk als professioneel, en bieden je lessen op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bij ons is het helemaal aan jou – kies een mannelijke of vrouwelijke instructeur! Wij begrijpen dat het belangrijk is dat onze leerlingen zich op hun gemak voelen tijdens hun les; wij bieden hen de vrijheid om te kiezen wat voor hen het beste werkt. Wil je meer informatie over de andere aangeboden diensten? Aarzel niet – neem vandaag nog contact op zodat we samen kunnen bepalen welke optie ideaal is voor jou!

google

Reviews

Benieuwd naar wat onze leerlingen over ons zeggen? Lees dan hieronder de ervaringen!

r-icon

Rafi Ayaou

★★★★★

Mijn rijinstructeur was professioneel en gaf prioriteit aan mijn groei. Zonder twijfel verdienen ze van mij een vijf sterren beoordeling!

n-icon

Nadine van der Kruit

★★★★★

De rijinstructeurs van Start Driving geven je duidelijke en eerlijke feedback, waardoor je gemakkelijk kunt bepalen welke punten verbetering behoeven. Ik heb genoten van mijn lessen bij deze school; ze verdienen zonder twijfel het maximale aantal sterren!

f-icon

Feyza Okuyan

★★★★★

Ik ben blij dat er vrouwelijke instructeurs beschikbaar waren voor de rijlessen. Ze zijn goed opgeleid en begrijpen hoe ze snel een goede relatie met leerlingen kunnen opbouwen. Ik ben uiterst tevreden over de hulp die zij mij geboden hebben.

g-icon

G. Plasmans

★★★★★

Zoek je goede rijlessen in de omgeving van Den Bosch, dan is Start Driving jouw bestemming. Wij bieden kwaliteitsinstructie met onze topinstructeurs die zorgen voor een onvergetelijke leerervaring!

h-icon

Hengelman

★★★★★

Na het uitproberen van rijlessen bij meerdere scholen was het voor mij duidelijk dat ik bij hem wilde leren; de vriendelijke en ervaren instructeur zorgde voor mijn beslissing.

d-icon

D. Straub

★★★★★

Als je een rijschool zoekt, dan is dit de rijschool! Ik heb niet alleen veel geleerd maar elke les was spannend dankzij mijn instructeur Ibo. Een echte aanrader, beste ervaring ooit!

4.9/5 - (223 stemmen)
Call Now Button