• Betalen in termijnen
  • Examengerichte rijlessen
  • Hoog slagingspercentage
start-driving

★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Reviews

google

Wilt je weten wat onze studenten van ons vinden? Hieronder vind je een aantal reviews waar we trots op zijn!

Benieuwd wat onze studenten over ons zeggen? Bekijk de lovende recensies die zij hebben gegeven!
We zijn er trots op dat we de nummer 1 rijschool van Den Bosch zijn.

r-icon

Rafi Ayaou

★★★★★

Mijn rijinstructeur was professioneel en gaf prioriteit aan mijn groei. Zonder twijfel verdienen ze van mij een vijf sterren beoordeling!

n-icon

Nadine van der Kruit

★★★★★

De rijinstructeurs van Start Driving geven je duidelijke en eerlijke feedback, waardoor je gemakkelijk kunt bepalen welke punten verbetering behoeven. Ik heb genoten van mijn lessen bij deze school; ze verdienen zonder twijfel het maximale aantal sterren!

f-icon

Feyza Okuyan

★★★★★

Ik ben blij dat er vrouwelijke instructeurs beschikbaar waren voor de rijlessen. Ze zijn goed opgeleid en begrijpen hoe ze snel een goede relatie met leerlingen kunnen opbouwen. Ik ben uiterst tevreden over de hulp die zij mij geboden hebben.

g-icon

G. Plasmans

★★★★★

Zoek je goede rijlessen in de omgeving van Den Bosch, dan is Rijschool Start Driving jouw bestemming. Wij bieden kwaliteitsinstructie met onze topinstructeurs die zorgen voor een onvergetelijke leerervaring!

h-icon

Hengelman

★★★★★

Na het uitproberen van rijlessen bij meerdere scholen was het voor mij duidelijk dat ik bij hem wilde leren; de vriendelijke en ervaren instructeur zorgde voor mijn beslissing.

d-icon

D. Straub

★★★★★

Als je een rijschool zoekt, dan is dit de rijschool! Ik heb niet alleen veel geleerd maar elke les was spannend dankzij mijn instructeur Ibo. Een echte aanrader, beste ervaring ooit!

m-icon

Marie de Jong

★★★★★

Ibo’s rijschool is een uitstekende ervaring, en ze weten precies hoe ze hun leerlingen moeten aanmoedigen. Mijn zoon had een geweldige tijd gehad bij hen!

c-icon

Cheryy Sengupta

★★★★★

Ze geven duidelijke instructies en de instructeur heeft een overvloed aan geduld terwijl hij super vriendelijk is. Niet te vergeten dat het ook super sociaal was, het behalen van mijn rijbewijs hier was plezierig. Het is echt de beste rijschool die er is!
m-icon

Michelle Barlow

★★★★★

Ze hebben goed uitgelegd en de tijd genomen. Ik heb in een korte tijd alles onder de knie gekregen en zo mijn rijbewijs kunnen halen.

o-icon

Ouarda Braza

★★★★★

Leren rijden kan een leuke en leerzame ervaring zijn als je de juiste instructeur hebt, een die geduldig is in het uitleggen en bereid is te helpen wanneer dat nodig is.

q-icon

Q. Sawas

★★★★★

Als je op zoek bent naar een instructeur die zowel geduldig als gezellig is, zoek dan niet verder! Bovendien had ik nog 3 lessen over van mijn pakket, en die hebben ze me ook terugbetaald. Netjessss!

n-icon

N. Kadoura

★★★★★

In 1 x geslaag!! Super gezellig altijd en lessen zijn echt goed. Je leert er zeker van. 

2.3/5 - (6 stemmen)
Call Now Button